Adres

Paddestoelweg 142

2405 HD  Alphen aan den Rijn

© 2019 Van Esch Coaching
Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mijn verhaal

Nicole van Esch

Ik ben Nicole van Esch en ben 42 jaar oud. Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben vier kinderen en een weekendpleegdochter. In mijn dagelijks werk ben ik maatschappelijk werkster bij een welzijnsorganisatie in Den Haag. Het uitdagende van mijn werk is dat iedere dag anders is.

Iedere dag komen cliënten met de uiteenlopende vragen binnen. Hiervoor heb ik als begeleider en later als manager in de kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenepsychiatrie en verstandelijke gehandicaptenzorg gewerkt. Uitdagend en ander gedrag dan het gemiddelde hebben mij altijd al geboeid.

Ik ben zoals gezegd maatschappelijk werker, begeleider voor SGLVG (sterk gedragsgestoord en licht verstandelijk beperkt, EAD coach en procesbegeleider met behulp van paarden (paardencoach) en ervaringsdeskundige op het gebied van ASS. Ook ben ik als vrijwilliger aangesloten bij de NVA. Drie van mijn vier kinderen zijn gediagnosticeerd met ASS. Aanbrengen van structuur, regelmaat, voorspelbaarheid, veiligheid maar ook kind kunnen zijn is mijn grootst talent. Het structuren en begrijpelijk maken van situaties die niet gepland waren en het mee laten bewegen van mijn kinderen in deze onvoorziene omstandigheden/situatie is denk ik een van mijn grootste talenten.

Om mijn twee passies te verbinden heb ik in 2018 besloten om hier mijn werk van te maken. Ik wilde graag mensen helpen om deze twee passies van mij, namelijk paarden en werken met mensen en hun uitdagingen combineren. En hiervoor is paardencoaching en paardentherapie uitstekend geschikt. Dit is mijn passie, motivatie, liefde en evenwicht geworden. Hier wordt ik zo gelukkig van en dat hoop ik mijn coachees ook te kunnen laten voelen.

100% ORGANIC, FREE RANGE & GMO FREE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.