Diensten

Met mijn coachpaarden Don en Yero bied ik verschillende diensten aan. De focus ligt hierbij op 1 op 1 begeleiding en dagbesteding. Hiernaast bied ik ook paardencoaching, paardentherapie en workshops aan. Lees snel verder om meer te weten te komen over de verschillende diensten van Van Esch Coaching.

Dagbesteding & Individuele begeleiding

Dagbesteding is het deelnemen aan activiteiten door kinderen die in verband met hun beperking of situatie uitdagingen beleven. Zij ervaren hierdoor in het reguliere onderwijs onvoldoende leermomenten. Ook kinderen die ondanks “passend onderwijs” toch buiten de boot vallen kunnen hiermee begeleid worden.

Paardencoaching

Paardencoaching is coaching van volwassenen en kinderen met behulp van paarden. Paarden spiegelen mensen en prikken door hun masker heen. Het zijn hoog-sensitieve vluchtdieren die de hele dag hun omgeving afspeuren naar gevaar. Het paard is van nature geneigd tot het aangaan van contact. Een coachsessie met paarden geeft ontspanning en zelfinzicht. Het paard laat je al je zintuigen gebruiken.

Workshops

Van Esch Coaching biedt voor zowel volwassenen als kinderen workshops met paarden aan. Dit kan individueel en in groepen. Ook bieden wij workshops gericht op ruiters/ paardeneigenaren die op zoek zijn naar een sterkere band en inzicht in het paard.