Adres

Paddestoelweg 142

2405 HD  Alphen aan den Rijn

© 2019 Van Esch Coaching
Alle rechten voorbehouden

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Dagbesteding & Individuele begeleiding

Dagbesteding is het deelnemen aan activiteiten voor kinderen die door hun beperking of situatie uitdagingen beleven om in het reguliere onderwijs voldoende leermomenten te ervaren. Kinderen die ondanks het ‘passend onderwijs’ toch buiten de boot vallen en thuis komen te zitten.


Deze vorm van dagbesteding is ook geschikt voor kinderen die opnieuw moeten leren om zich te vinden in vaste structuur, die zelfvertrouwen kwijt geraakt zijn en dit weer willen opbouwen, die het lastig vinden om grenzen aan te geven en andere uitdagingen. 

Kinderen komen dan enkele uren tot meerdere dagdelen naar de manege. Hier worden zij begeleid door een professionele zorgverlener. De begeleiding vind in zeer kleine groepen plaats met een maximale groepsgrootte van vier kinderen per begeleider. Door de kleine groep is een zeer intensieve vorm van begeleiding in een veilig leerklimaat gewaarborgd. 


Tijdens het intakegesprek en de paardencoaching worden samen met ouders of behandelaars gezamenlijke doelen opgesteld en later ook geëvalueerd.  Denk hierbij aan het leren of verdiepen van sociale vaardigheden of het omgaan met structuur. 


Door de lichamelijke activiteit die afgewisseld wordt met rustmomenten in een pure en liefdevolle paardenomgeving kunnen hele mooie resultaten bereikt worden. 

Herken jij je kind hierin of zijn er andere uitdagingen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

100% ORGANIC, FREE RANGE & GMO FREE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.